Bio špaldová múka celozrnná hladká má ľahko orieškovú chuť a vysoký obsah vlákniny bio špaldová múka celozrnná hladká obsahuje jemne namleté zrná špaldy vrátane ich obalov vďaka čomu je zdrojom prospešnej vlákniny. Špalda je jednou z najstarších pestovaných obilnín. Napriek tomu že bola často nahrádzaná šľachtenou pšenicou v posledných rokoch začala jej popularita opäť narastať. Múka z nej vyrobená sa môže chváliť unikátnou ľahko orieškovou chuťou a vôňou. Veľkou výhodou je že si zachováva vysoký podiel dôležitých živín. Preto ju vyhľadávajú najmä tí ktorí sa zaujímajú o zdravý životný štýl a dbajú na dostatočný príjem vitamínov a minerálnych látok. V kuchyni ju využijete pri sladkom i slanom pečení. Skvele sa hodí do cesta na palacinky koláče či sušienky. Využiť sa však dá aj pri príprave domáceho chleba a ďalších druhov slaného pečiva. Môžete ňou nahradiť bielu múku a získať tak zdravšiu alternatívu knedlí alebo cestovín. Je v bio kvalite a vďaka čisto rastlinnému pôvodu sa dá použiť tiež pri príprave vegánskych pokrmov. Bio špaldová múka celozrnná hladká a jej výhody vyrába sa mletím celých zŕn špaldy má vysoký obsah vlákniny je v bio kvalite ideálna do lievancov palaciniek alebo sladkého pečiva hodí sa na prípravu domáceho chleba a ďalšieho pečiva je vhodná pre vegánov zloženie bio špaldová celozrnná múka hladká tabuľka nutričných hodnôt nutričné hodnoty100 g*ri energetická hodnota 1470 kj / 348 kcal 17 5 % tuky 3 1 g 4 5 % z toho nasýtené 0 45 g 3 % sacharidy 71 39 g 7 5 % z toho cukry 0 89 g 1 % vláknina 9 19 g bielkoviny 13 15 g 6 3 % soľ 0 01 g 0 % * referenčná hodnota príjmu priemernej dospelej osoby (8400 kj / 000 kcal). Upozornenie uchovávajte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Alergény: alergény sú vyznačené v zložení tučne.