Nattokináza enzým - výnimočný enzým z fermentovaných sójových bôbov Nattokináza enzým obsahuje prírodný enzým získavaný z tradičného japonského pokrmu Nattō ktorý je podobný syru. Ide o uvarené sójové bôby fermentované baktériou Bacillus subtilis. Enzýmy sú v ľudskom tele “urýchľovačmi” chemických reakcií. V organizme sú prítomné pri trávení respiračnom a nervovom systéme ale aj ďalších procesoch v tele. Nattō bolo po niekoľko storočí používané v ľudovej medicíne na liečbu ochorení spojených s krvnými cievami a srdcom. Dokonca sa predpokladá že práve konzumácia tejto tradičnej pochúťky by mohla prispievať k dlhovekosti obyvateľov Japonska. V dávke prijmete až 100 mg enzýmu nattokináza. Nattokináza enzým a jej výhody obsahuje 100 mg enzýmu nattokinázy v dávke vyrába sa z fermentovaných sójových bôbov má praktickú formu kapsúl Dávkovanie Užívajte 1 kapsulu 1-krát denne. Zloženie Inulín hypromelózová kapsula enzým nattokináza (výťažok z fermentovaných sójových bôbov) ( 0 000 FU / g) protihrudkujúca látka (stearan horečnatý). Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty 1 kapsula enzým Nattokináza 100 mg ( 000 FU) UpozornenieVýživový doplnok. Ak užívate antikoagulanty poraďte sa pred užívaním so svojím lekárom. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Produkt nie je určený pre deti tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo slnečného žiarenia a v suchu pri teplote do 5 °C. Skladujte mimo dosahu detí. Alergény: Alergény sú zvýraznené tučne v zložení produktu.